Návod k použití-reklamační podmínky


19. 2. 2019

Návod k použití produktů EuroCycles® a reklamační podmínky

Návod k použití produktů EuroCycles® a reklamační podmínky:

 

Děkujeme, že jste projevili důvěru naší značce a zakoupili náš výrobek. Aby vám mohl sloužit po dlouhou dobu a byl zachován jeho dobrý vzhled a bezvadná funkčnost, doporučujeme pročíst tento návod: motocyklové oblečení a rukavice značky EuroCycles® používejte vždy výhradně k účelu, ke kterému byly vyrobeny, to znamená k bezpečnější jízdě na motocyklu. Všechny produkty naší firmy slouží správně svému účelu jen tehdy, jsou –li pevně zapnuty, jízda s rozepnutým oblečením nebo rukavicemi může vést k nehodě, poranění a také k poškození oblečení! Kožené výrobky pravidelně ošetřujte krémy speciálně určenými na kůži, (při zachování pokynů výrobců krémů), po každém použití je zbavujte nečistot, po promoknutí sušte pomalu, nejlépe při pokojové teplotě. Násilné, prudké vysušení vysokou teplotou může naše výrobky poškodit! Kůže není zcela vodovzdorná, její nepromokavost můžete zvýšit pomocí speciálních impregnací. V případě potřeby čistit chemicky, všechny protektory v takovém případě napřed vyjměte.Textilní výrobky nevyžadují žádnou zvláštní péči, po jízdě doporučujeme zbavit tyto výrobky nečistot, sušit pomalu, čistit ve specializovaných čistírnách, s vyjmutými protektory.

 

Společnost EuroCycles® nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené nesprávným či nevhodným použitím našich výrobků! Použitím k jinému účelu než k jakému jsou naše produkty určeny rovněž zaniká záruka. Případnou reklamaci uplatňujte vždy u prodejce, kde jste náš výrobek zakoupili, a který jej postoupí společnosti EuroCycles®. Bude-li reklamace uznána jako oprávněná, bude vám váš výrobek EuroCycles® buď opraven, nebo vyměněn za nový, dle posouzení našich pracovníků.

Přejeme hodně šťastných kilometrů v oblečení EuroCycles® a doufáme, že budete s naší značkou vždy spokojeni.Nevěřím, že tento návod může kterýkoliv z uživatelů našich produktů opravdu číst, nepovažujeme totiž nikoho z našich zákazníků za pitomce, tento návod zde musí být pouze proto, že zákony této republiky to striktně a pod pokutou, které nás může výrazně ohrozit, vyžadují. Je naprosto jasné, že každý ví jak si nasadit rukavice a také ví, že po jízdě je má sundat, zvláště pokud chce vlézt třeba do vany, ale co se dá dělat... Koupíte-li (jako já) televizor v hypermarketu a zjistíte-li, že u něj návod v češtině není, musí vám být jasné, že na nadnárodní společnost si nikdo netroufne. Pokud se to stane v případě naší malé, ryze české společnosti, můžeme si být jisti, že pohrůžka milionovou pokutou od ČOI na sebe nenechá dlouho čekat (stalo se).

Tomáš

Napište nám

Využijte náš formulář a zašlete nám dotaz, zprávu, požadavek na informaci o motocyklech.

Kontakt

Motocentrum EuroCycles spol. s r.o.

\"\"