Podmínky pro zkušební jízdu a rezervaci při koupi použitého motocyklu


1. 4. 2019

V našem motocentru je možné použitý motocykl vyzkoušet při zkušební jízdě. 

Vzhledem k častým dotazům považujeme za důležité uvést přesné podmínky pro zkušební jízdu:

Vždy je nutné složit 100% kupní ceny motocyklu jako zálohu pro případ poškození motocyklu, (například při havárii) a to buď v hotovosti, nebo jako podepsanou smlouvu o úvěru. V případě, že vám motocykl nebude vyhovovat a vrátíte jej nepoškozený po ujetí maximálně 10- ti kilometrů, bude vám záloha vrácena v plné výši, případná smlouva o úvěru bude stornována. 10 kilometrů považujeme za zkušební jízdu dostatečně dlouhou k vyzkoušení všech vlastností a technického stavu motocyklu. Delší zkušební jízda motocykl bezdůvodně opotřebovává, proto bude zájemci o koupi, který ujede na motocyklu více než 10 km účtován smluvní poplatek ve výši 100,-Kč za každý započatý kilometr nad stanovený limit.

Vámi vybraný motocykl si můžete rezervovat po dobu 10 dní po složení zálohy ve výši minimálně 10% z ceny motocyklu. Rezervace bez složené zálohy nebo rezervace po telefonu není možná. Informace o slevách najdete na webu kodykuponu.cz.

Věříme že tato opatření pochopíte jako nezbytná, sloužící k ochraně vás, našich zákazníků, i nabízených motocyklů a budete s nimi při zájmu o koupi motocyklu u nás počítat.

EuroCycles team

 

"

Napište nám

Využijte náš formulář a zašlete nám dotaz, zprávu, požadavek na informaci o motocyklech.

Kontakt

Motocentrum EuroCycles spol. s r.o.

\"\"